3 bästa massagepistolerna 2023

Bästa massagepistolen

Massagepistoler har blivit ett väldigt populärt verktyg för bättre uppvärmning, återhämtning och mer rörlighet i leder och musklerna. Funderar du på att köpa en massagepistol? I denna artikel kommer vi att lista de tre bästa massagepistolerna du kan köpa idag 2022. 

Det finns en rad olika faktorer du bör hålla koll på när du letar efter en massagepistol. Den viktigaste faktorn för de flesta är förmodligen priset, men du bör även hålla koll på: slag per minut, batteritid och kvalité. 

En massagepistol är väldigt enkel att använda och går utmärkt att använda utan hjälp från andra. Det är bara att slå på massagepistolen och sikta på muskeln som är öm eller som du vill mjuka upp. 

Hyperice HyperVolt

bästa massagepistolen hyperice

Hyperice HyperVolt är en grymt bra massagepistol som är tystgående med en kraftfull motor för bästa möjliga återhämtning. Denna massagepistol har en enkel och funktionell design med 5 st olika munstycken för att bättre träffa olika muskler. 

En viktig faktor när det kommer till massagepistoler är batteritiden och vilken kvalité batteriet har. Denna massagepistol har ett lithium-Ion-batteri med en batteritid på 3 timmar. Massagepistolen har 3 stycken olika hastighetsnivåer med den högsta som levererar 3200 stötar/slag per minut.

Hyperice HyperVolt har en kraftfull motor med Quiet Glide TM-teknologi som gör att denna massagepistol är väldigt tyst, så tyst att ingen märker att du använder den. 

Flowgun massagepistol

bästa massagepistolen

Flowgun massagepistol är ifrån det svenska företaget Flowlife som främst tillverkar redskap och verktyg för återhämtning och rehab. Deras massagepistol har ett väldigt bra helhetsintryck med bra kvalité och goda kundomdömen av tidigare kunder. 

Denna massagepistol kommer med 6 st olika massagehuvuden med 6 st olika former för att du bättre ska träffa den rätta punkten bättre. Vi gillade även starkt de olika formerna på massagehuvudena, de är genomtänkta med stor variation för att du ska hitta en som passar dig. 

Tittar vi närmre på motorn ser vi att den har en effekt på 103-228 watt och ger upptill 3200 stötar per minut. Detta är mer än tillräckligt med kraft för att öka blodcirkulationen och stimulera musklerna så att du blir bättre återhämtad. Denna massagepistol har även en batteritid på 5 timmar vilket är mer än vad den genomsnittliga massagepistolen har. 

Theragun Massager Prime

bästa massagepistolen prime

Theragun Massager Prime är en grymt bra massagepistol ifrån Theragun som är helt inriktade på att tillverkare massagepistoler för bättre återhämtning och hälsa. Denna massagepistol kommer med en smart app som integrerar med Apple hälsa och Google fit. 

Theragun har med denna massagepistol applicerat nya tekniker som Quiet Force teknologi vilket gör att denna massagepistol är väldigt tyst. Trots att den är tystare slår den 60% djupare med 16mm Amplitud istället för 10mm som de flesta andra massagepistoler har. 

Med hjälp utav appen får du ta del av nya rutiner och guider som gör din återhämtning mer effektiv och bättre. 

Fördelar med en massagepistol

En massagepistol kan vara till stor fördel om du har träningsverk och stela muskler. Det är enkelt återhämtning i hemmet som inte kostar allt för mycket. De flesta pistoler har riktigt bra kvalité och håller i flera år. Du kan även använda pistolen helst själv och behöver ingen hjälp från någon annan.

bästa rodmaskinen
träningsutrustning

Bästa roddmaskinen 2023

Vilken som är den bästa roddmaskinen för dig är inte den bästa för någon annan. Det finns ett par faktorer att ha i åtanke när du ska köpa roddmaskin och

Read More »
Bästa motioncscykeln
träningsutrustning

Bästa motionscykeln för hemmet 2023

Att träna hemma är både bekvämare och effektivare än att ta sig till gymmet för att cykla. Men den bästa motionscykeln kan du få till ett ordentligt träningspass med samma

Read More »