Vad är merstyrka?

Merstyrka.se är webbplatsen för dig som älskar träning, kost och hälsa. Med våra tips blir träningen roligare och lättare vilket bidrar till mer resultat. Vår vision med webbplatsen är att skapa en portal där du kan hitta de bästa träningstipsen, recensionerna och guiderna som gör träningen bättre.

Informationshämtning

Informationen vi hämtar är alltid ifrån trovärdiga källor och seriösa webbplatser för att du som läsare ska kunna få så pålitlig information som möjligt. Vi skriver även en del om dieter, kosttillskott och träningsprogram och vill därmed påminna våra läsare om att det är viktigt att följa rekommendationer och göra sin egna research. 

Produkttester och recensioner

En del av våra artiklar består även utav produkttestning och recensioner vilket vi gör för att underlätta konsumenternas val om en viss produkt. Våra recensioner är alltid ärliga och oberoende för att läsarna ska få en så ärlig recension som möjligt. När vi testar olika produkter tar vi hänsyn till faktorer som pris, konstruktion, kvalité och vad andra har att säga. 

Vill du läsa mer om hur vi jobbar?

Lås våran integritetspolicy

Kontakt:

Kontakt@merstyrka.se